Wawrinka: Este un vis, o nebunie. Nu am sperat niciodată să câştig un turneu de Grand Slam

| 27 ian, 2014

Tenismanul elveţian Stanislas Wawrinka a declarat, duminică, după victoria de la Australian Open, că niciodată nu a sperat că va reuşi să câştige un turneu de Grand Slam. Wawrinka s-a impus în finala concursului de la Melbourne în fața lui Rafael Nadal, prima oară după 12 înfrângeri contra ibericului.

"Este un vis, o nebunie. Nu am sperat niciodată să câştig un turneu de Grand Slam, deoarece, în opinia mea, nu eram destul de bun pentru a-i bate pe aceşti băieţi. Să-l înving pe Rafa, chiar dacă a fost accidentat. Să trec de Novak în sferturi, de Berdych în semifinale, asta arată că munca mea a fost răsplătită. Nu-mi doream să câştig un meci pentru că adversarul a fost accidentat. Dar, poate este singura dată când ajung într-o finală de Grand Slam. Rafa este un prieten foarte bun, ne antrenăm împreună, mereu îmi trimite mesaje când câştig. Am fost trist pentru el şi sper că nu e nimic grav. Să câştig un Grand Slam este o mare surpriză pentru mine. Am nevoie de timp să realizez acest lucru!", a spus Wawrinka.

Favorit 8 la Melbourne, el s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, 3-6, 6-3, după două ore şi 11 minute şi a devenit al doilea elveţian care se impune într-un turneu de Grand Slam.

Citește și declarația lui Nadal pe digisport.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ