Videanu: PDL este singurul partid de dreapta care poate să se bată cu actuala putere de stânga

| 11 dec, 2013

PDL este singurul partid de dreapta care poate să se bată cu actuala putere de stânga, a declarat preşedintele interimar al organizaţiei democrat-liberale de Bucureşti, Adriean Videanu, la debutul dezbaterii dintre Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, cei doi candidaţi ai PDL înscrişi în cursa internă pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din 2014.

'Întotdeauna atuul cel mai important, în orice competiţie am dat-o, pe care PDL l-a avut a fost echipa. Şi sunt convins că aceste alegeri interne vor face ca PDL să fie mult mai puternic şi pregătit, într-adevăr, să dea lupta pentru alegerile prezidenţiale cu cei care astăzi îşi demonstrează capacitatea politică prin acţiunile pe care le fac zi de zi', a declarat preşedintele interimar al PDL.

Videanu i-a introdus, apoi, în dezbatere pe cei doi competitori înscrişi în cursa pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL: Gheorghe Falcă, 'un om care a crescut odată cu partidul' şi 'unul dinte cei mai buni primari pe care-i are PDL în momentul de faţă', şi Cătălin Predoiu, 'un om politic model care reprezintă noua generaţie de oameni politici' şi 'un ministru al Justiţiei care a intrat în istoria ţării prin codurile pe care le-a adoptat'.

'Dincolo de aceste aspecte, cel mai important lucru rămâne partidul. PDL este în momentul de faţă singurul partid de dreapta care se poate bate cu actuala putere de stânga. PDL trebuie să îndrepte lucrurile în această ţară', a spus Videanu. 

El a adăugat că într-un timp scurt actuala guvernare a reuşit 'să distrugă totul'. 'Din punct de vedere economic, România este un dezastru. Din punct de vedere politic, România este, din ce în ce, lipsită de credibilitate în faţa tuturor partenerilor internaţionali. Din punct de vedere social, ţara scârţâie pe la toate colţurile. Uitaţi-vă la nemulţumirile tuturor oamenilor! Încrederea cu care au fost giraţi de populaţia acestei ţări a dispărut. Este momentul, stimaţi colegi, să începem competiţia democratică cu cei care conduc prost astăzi România', a mai declarat Adriean Videanu.

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti i-a invitat apoi pe scena dezbaterii pe Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu, precum şi pe moderatorul evenimentului, analistul politic Dan Suciu.

Tag-uri: Adriean Videanu, pdl, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ