PDL nu va face alte propuneri în locul consilierilor generali care demisionează din CGMB

| 08 sep, 2013

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat că nu vor exista alte propuneri din partea partidului în locul consilierilor generali democrat-liberali care vor demisiona luni din Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

El a menţionat că partidul are nouă consilieri generali şi un consilier independent afiliat PDL care îşi vor da demisia din CGMB.

"PDL nu va mai face alte propuneri de completare a locurilor pe care le are în CGMB. Legea spune că în momentul în care un partid îşi termină lista sunt celelalte formaţiuni care pot să facă propuneri. Să-şi facă majoritatea USL. Avem o administraţie USL - Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Bucureştenii sunt cei care pot să hotărască ce se va întâmpla în viitor cu această administraţie. USL ar putea să-şi completeze lista cu locurile vacante ale PDL", a spus Videanu, duminică, într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui Adriean Videanu, consilierii generali ai PDL îşi vor da demisia din CGMB pentru a nu mai gira "incompetenţa administrativă" a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ