VIDEO.Aviz amatoarelor! A apărut geanta care se închide automat când depaşeşti bugetul

| 05 feb, 2014

O firma australiana a creat o geanta care se inchide automat in momentul cand persoana dependenta de cumparaturi va depasi un anumit buget stabilit initial.

În momentul de fata, accesoriul care are un pret de 173 de dolari este disponibil doar intr-o singura culoare, astfel incat nu se poate asorta cu diverse tinute ale clientelor, mentioneaza NewsFeed, citat de ziare.com.

Doua din trei detinatoare ale cardurilor de credit cheltuiesc mai mult de 500 de dolari in fiecare luna.

Pentru a veni in sprijinul lor, a fost creat o "iBag" care utilizeaza diverse tehnologii inteligente pentru a evita cheltuielile exagerate.

Folosind cip-uri GPS, geanta incepe sa lumineze intermitent prin intermediul unor LED-uri de fiecare data cand posesoarea se afla intr-o "zona periculoasa" de cheltuieli.

De asemenea, geanta are posibilitatea de a o "avertiza verbal" pe stapana ei daca aceasta nu tine cont de semnalizarea LED-urilor.

Daca nici in acest caz utilizatorul nu ia in consideratie avertizarile, atunci geanta se inchide ermetic, deblocandu-se singura dupa o anumita perioada de timp.


Credit Card Finder's iBag

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ