VIDEO. Cel mai trist episod din Game of Thrones. Fanii au aflat ce i s-a întâmplat lui Hodor

| 24 mai, 09:01

Spoiler alert! Cel mai recent episod din serialul „Game of Thrones” a fost unul al elucidării unor mistere: fanii serialului au aflat ce i s-a întâmplat lui Hodor pe când era doar un copil și de unde provin White Walkers. Dacă ultima dezvăluire a surprins spectatorii fideli ai serialului, cea dintâi a fost o revelație tristă, mai tristă chiar decât episodul Red Wedding, scrie Huffington Post. Atenție, urmează dezvăluiri importante din ultimul episod al serialului.

În episodul intitulat „The Door”, un titlu care a anticipat dezvăluirile care urmau, nu doar că fanii serialului află ce eveniment din viața lui Hodor l-a traumatizat atât de tare încât singurul cuvânt pe care l-a mai pronunțat vreodată a fost „hodor”, dar îndrăgitul personaj își pierde viața în timp ce încearcă să îl salveze, din nou, pe Bran Stark.

Bran ignoră avertismentele Corbului cu Trei Ochi și se aventurează singur într-o viziune și află că Copiii Pădurii i-au creat pe White Walkers pentru a se proteja de oamenii care au început să cucerească Westeros. Imediat după această scenă, Bran este atins de Regele Nopții care află unde se ascunde și pornește în căutarea lui.

Acest moment de neascultare din partea lui Bran declanșează o serie de evenimente care culminează cu moartea lupui său, a lui Hodor și a Corbului cu Trei Ochi. Peștera în care se adăpostea este atacată de White Walkers și armata lor de zombi, în timp ce Bran și Corbul cu Trei Ochi sunt prinși într-o viziune.

În timpul viziunii, Corbul cu Trei Ochi îl duce pe Bran la Winterfell pe când tatăl lui era doar un copil și Hodor un adolescent pe nume Willis. Bran preia controlul asupra tânărului Willis pentru ca Hodor din prezent să îl poată ajuta să fugă din calea armatei de zombi. Meera strigă la Hodor să blocheze ușa care stătea între ei și armata de zombi.Strigătul fetei este „hold the door”. Această propoziție este repetată obsesiv de Hodor, care este sfâșiat de zombie, și încet, încet se transformă în „hodor”.

Hodor moare ca un erou, scrie The Telegraph.

David Benioff, producătorul executiv al serialului și unul dintre scriitorii scenariului, a povestit George R.R Martin, autorul romanelor „Game of Thrones”, le-a dezvăluit soarta acestui personaj.

„Am avut o întâlnire cu George R.R Martin în care încercam să aflăm cât mai multe informații de la el și probabil cea mai șocantă revelație a fost cea privind originea lui Hodor”, a spus David Benioff.

De asemenea, și actorii care îi interpretează pe Hodor, respectiv pe Bran Stark și-au exprimat tristețea față de acest deznodământ al personajului.

„Am știut ce o să i se întâmple lui Hodor. A fost greu să citesc scena pentru că este un personaj îndrăgit. Îl iubesc pe Hodor. Știam că nu avea să devină rege, dar iubesc faptul că s-a sacrificat pentru prietenul lui”, a spus Kristian Nairn, actorul care l-a interpretat pe Hodor.

Isaac Hempstead-Wright, actorul care îl interpretează pe Bran Stark, a explicat că a fost o scenă foarte dficilă pentru el, întrucât Hodor era unul dintre puținele personaje din serial care nu aveau un motiv ascuns pentru a acționa într-una anumit fel.

„A fost ca o răsucire a cuțitului în rană. Este cu adevărat un personaj bun care nu merita așa ceva”, a spus actorul.

Episodul acesta le-a arătat fanilor o nouă dimensiune a puterilor lui Bran. Nu doar că poate călători în timp, dar el chiar poate schimba cursul unor evenimente. De altfel, Bran Stark este responsabil pentru modul în care viața tânărului Willis a fost schimbată în mod permanent.

Fanii și-au exprimat regretul pentru moartea îndrăgitului personaj pe rețele de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ