VIDEO Cum să cureţi o rodie în mai puţin de un minut

| 22 noi, 2013

Are putine calorii, multe fibre, vitamine si antioxidanti care previn aparitia mai multor boli. O singura rodie pe zi asigura 40% din doza zilnica recomandata de vitamina C pentru adulti, este bogata in acid folic, vitaminele A si E si are de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu. Ai toate motivele sa o mananci cat mai des, scrie foodstory.

Bineinteles, singura problema este cum cureti rodiile astfel incat sa nu patezi totul in jurul tau.  Ca sa eviti acest lucru, exista un secret: apa rece. Dupa ce o tai cu grija (atentie, nu in jumatate), o lasi sa stea cateva minute intr-un bol cu apa rece. Abia atunci o poti curata de coaja.

Dar ca sa fii sigur ca procedezi cum trebuie, urmareste materialul video de mai jos.

Insa, mai exista o metoda, la fel de eficienta si chiar mai rapida, propusa de cei de la foodbeastTV. Acestia iti recomanda sa bati rodia cu o paleta de gatit pana ies toate semintele.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ