VIDEO FOTO| iPHONE 5S, testat în premieră în România

| 24 sep, 2013

Deși a fost recent lansat în Statele Unite ale Americii, iar magazinele online din România îl vor aduce pe piață abia de luna viitoare, colegii de la ECONOMICA.NET au testat, astăzi, în premieră, noul iPHONE 5S.

ECONOMICA.NET sunt printre primii care au pus mâna pe noul device, datorită QWERTY.RO, și vă pot prezenta imagini cu iPhone 5S.

Modelul care ne-a fost pus la dispoziție este cel de culoare Space Grey (un gri puțin mai închis) de 16 GB, culoare diferită de negrul modelului precedent, și care a dat mari bătăi de cap utilizatorilor din cauză că se zgâria foarte ușor.

Are aceeași dimensiune, aceeași greutate cu modelul precedent, dar iPhone 5S vine cu un procesor mult mai puternic, o cameră vizibil îmbunătățită, dar și cu o nouă funcționalitate care îl diferențiază de toate smartphone-urile de pe piață.

La capitolul browsing, noul iPhone 5S se mișcă foarte bine, asta și datorită noului sistem de operare iOS 7: cel puțin când am încercat să deschidem o pagină web, încărcarea s-a făcut instantaneu.

L-am conectat atât prin intermediul unei rețele Wi-Fi cât și prin 4G LTE a Orange România, iar viteza de conectare a fost una destul de bună în comparație cu alte device-uri pe care le-am testat, iar puterea semnalului este una mult mai bună în comparație cu iPhone 5 sau alte dispozitive folosite pe 4G.

Deși am văzut filmulețe care ironizau identificarea prin amprentă a iPhone 5S, noul standard de securitate ni se pare foarte util, mai ales atunci când vrei să folosești telefonul imediat și nu mai trebuie introdus bătrânul cod PIN.

Din cauză că telefonul nu a stat foarte mult la noi o să revenim cât mai curând posibil cu un review complet al noului iPhone 5S.

iPHONE 5S în România

evoMAG.ro este singurul magazin online din România care are deja pe stoc smartphone-ul iPhone 5S. Fanii brandului Apple au la dispoziție modelul de 16 GB în varianta de culoare Space Gray, mai scrie ECONOMICA.NET.

Stocul este limitat, însă va fi reînnoit  în decursul săptămânii, clienții evoMAG având, în cele din urmă, acces la toate versiunile de iPhone 5S lansate.

Modelul iPhone 5S de 16GB, în varianta de culoare Space Gray, este disponibil la prețul de 4.499 de lei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ