VIDEO Talentul neştiut al lui Anthony Hopkins

| 03 apr, 2014

Sir Anthony Hopkins este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, cu o carieră de zeci de ani în spate.

I-a înfricoșat pe fani în „Tăcerea mieilor”, dar a primit recunoașterea talentului său după ce a câștigat premiul Oscar pentru rolul lui Hannibal Lecter.

În afară de actorie, Sir Anthony Hopkins are un talent necunoscut multora. Acesta este îndrăgostit de muzica clasică, iar acum 50 de ani a compus un vals, care a reușit să fie interpretat chiar în capitala patriei valsului, Viena.

„The waltz must go on” se numește opera actorului britanic și a fost adusă pentru prima oară pe scenă de către Andre Rieu, care s-a declarat încântat de creația starului hollywoodian.

Ce este interesant, este faptul că Hopkins nu a ascultat niciodată valsul său, până la premieră. Acestuia i-a fost teamă să asculte piesa sa și a păstrat-o pe o foaie, până l-a văzut pe Andre Rieu la televizor și a fost încântat de artistul supranumit „regele valsului”. La Viena, actorul a fost extrem de emoționat, pe parcursul întregii reprezentații, iar la final a fost aplaudat minute în șir.

Însuși Rieu a declarat că opera actorului este extraordinară, emoționantă și fabuloasă.

Vă invităm să urmăriți cât de talentat este Sir Anthony Hopkins.

Tag-uri: anthony hopkins
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ