VIDEO Un regizor dezvăluie în premieră: iată cum se filmează o scenă de sex la Hollywood!

| 06 oct, 2014

Cu siguranţă te-ai întrebat măcar o dată cum se filmează scenele fierbinţi de sex din filmele hollywoodiene pe care le savurezi în faţa televizorului sau la cinema, deoarece par atât de reale, nu-i aşa?

Iată că un regizor s-a gândit să arate lumii întregi cum se filmează o scenă de sex dintr-un lungmetraj de Hollywood. Actorii mereu afirmă că atunci când trebuie să mimeze plăcerea în pat, ba mai mult, să mimeze orgasmul, este foarte bizar şi neplăcut pentru ei. Însă, unii actori experimentaţi au devenit deja experţi.

Regizorul a lansat acest clip pentru a promova noul său film "Strech", cu Patrick Wilson şi Brooklyn Decker în rolurile principale. Imaginile de mai jos demonstrează ceea ce toţi actorii spun de când lumea: să simulezi o partidă de sex în faţa unui întreg echipaj de filmare este extrem, extrem de ciudat.

Tag-uri: Film, scena de sex, sex, strech
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ