Videochat în vremea carantinei. Măsuri de protecție și perspective

| 17 mar, 17:26

Epidemia de coronavirus de la nivel mondial a devenit motiv de îngrijorare pentru toate industriile, iar companiile au înțeles că măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului reprezintă o prioritate.

Milioane de oameni din diferite țări au rămas izolați la domiciliu din cauza pandemiei COVID-19 și, potrivit publicațiilor The Sun și New York Post, au intrat în număr foarte mare pe site-urile de videochat.

Pe măsură ce tot mai multe companii își suspendă activitatea, în studio-urile de videochat activitatea este mai intensă în această perioadă. Tocmai din acest motiv, la Rich Girls Studios au fost impuse măsuri de siguranță menite să protejeze întreaga echipă.

Protocoale de siguranță

„Luăm toate măsurile de igienă care se impun, dezinfectăm suprafețele conform protocoalelor în vigoare, suntem foarte atenți cu persoanele care ne trec pragul, staff-ul nostru este conștient de situația actuală și întreaga echipă a limitat drastic circulația în spatiul public în afara orelor de program (ceea ce recomandăm tuturor).”, a declarat Laura, manager Rich Girls Studios.

Modelele de la Rich Girls Studios lucrează în camere individuale și fiecare are propria tastatură și propriul mouse, iar camerele sunt curățate și dezinfectate după fiecare tură. La accesul în fiecare dintre studio-urile Rich Girls există soluții dezinfectante.

„NU recrutăm și nu susținem interviuri cu persoane care în ultimele 14 zile au călătorit în străinătate, au luat contact cu persoane infectate sau prezintă oricare dintre simptomele unei afecțiuni respiratorii. Toate persoanele noi sunt obligate să dea o declarație, sub incidența legilor penale, că nu au călătorit, nu au fost în contact cu persoane infectate și nu prezintă simptome asociate afecțiunilor respiratorii.”, a mărturisit Teodora, manager Rich Girls Studios.

O industrie în care activitatea este safe

La Rich Girls Studios, siguranța este pe primul plan. Principalul motiv pentru care nu s-a decis oprirea activității este că nu se lucrează în grupuri mari, fiecare model are propria cameră de lucru, care se dezinfectează conform recomandărilor specialiștilor.

Într-un moment în care toată lumea (în Europa și în SUA) o să petreacă mai mult timp în casă, membrii vor petrece mai mult timp pe site-uri și este o oportunitate pentru modele să își crească încasările. În camera de lucru, modelele de videochat sunt în siguranță, izolate și nu au contact cu nimeni, ceea ce este recomandat în această perioadă.

Cu toate acestea, Rich Girls Studios are în vedere și o situație în care s-ar impune lucrul de acasă și are stabilite protocoale pentru ca activitatea să continue în cele mai bune condiții.

Rich Girls Studios este unul dintre cele mai mari studio-uri de videochat la nivel internațional. Succesul s-a datorat unui program de training performant care a obținut premii la cele mai prestigioase gale din industrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ