Viitorul, echipa care da golgheterul Ligii I din sezonul urmator?

| 21 iul, 09:58

Vineri, de la ora 18:30 incepe noul sezon al Ligii I si asa cum a obisnuit, agentia de pariuri online Unibet pune la dispozitia pariurilor o serie de pariuri pe termen lung. La Unibet gasesti pariuri pe golgheterul sezonului, viitoarea campioana, viitoarea castigatoare a Cupei.

Au mai ramas trei zile pana la startul campionatului de fotbal din Romania si Unibet te-a pregatit cu pariuri foarte interesante. FC Voluntari -  Viitorul este primul duel al rundei, urmat de Pandurii Tg. Jiu – Craiova. Sambata se joaca derby-ul etapei, cel dintre Astra si Dinamo, insa, cu doua ore si jumatate inainte, noupromovata Gaz Metan Medias primeste replica celor de la ASA Tg. Mures. Cea de-a treia zi de fotbal ne aduce doua meciuri interesante, CFR – Concordia, de la ora 18;30, si de la ora 21:00, Steaua o intalneste pe CSMS Iasi. Luni se inchide etapa cu duelul dintre Rapid Bucuresti/ACS Poli Timisoare si FC Botosani.

Cupa Romaniei pare cel mai accesibil trofeu din punct de vedere al parcursului, care poate trimite echipele in cupele europene. Anul acesta a fost randul celor de la CFR sa il castige, dupa ce a dispus de Dinamo Bucuresti in finala. Totusi, cea mai iubita echipa din Romania pleaca cu prima sansa in ochii bookmakerilor Unibet. Acestia o dau favorita, urmata de Astra si de Dinamo Bucuresti. De altfel, Unibet ofera si posibilitateasa sa pariem pe echipa care ajunge in semifinale si automat termina in primele patru.

Astra Giurgiu este campioana in exercitiu, dar favorita la un nou titlu este tot Steaua Bucuresti, echipa cu cele mai multe titluri de campioana din istoria primei ligi. Aceasta a fost activa pe piata transferurilor, are acelasi antrenor ca in sezonul trecut si aproape acelasi lot de jucatori, pe cand Astra are antrenorul suspendat la inceput de campionat, a pierdut cativa jucatori care au fost decisivi in sezonul precedentele.  Dinamo si-a depus si ea candidatura, prin vocea patronului Ionut Negoita, dar bookmakerii Unibet o dau pe Dinamo cu sansa a treia la castigarea primului trofeu de campioana dupa zece ani.

In editia trecuta de campionat, Ioan Hora (Pandurii), a fost cel mai bun marcator din Liga I, daca adunam golurile reusite in sezonul regulat cu cele din play-off. Totusi, un jucator surpriza si-a facut aparitia pe locul secund si acela a fost Florin Tanase, care, la cei 21 de ani ai sai a marcat deja 22 de goluri pentru Viitorul, fiind dorit de cluburi importante din campionatul intern, cat si din afara. 15 dintre ele au venit in sezonul trecut. Acesta primeste prima sansa din partea celor de la Unibet, sa iasa golgheterul Ligii I la finalul sezonului 2016/2017, la egalitate cu Alexandru Chipchiu, de la Steaua Bucuresti.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 dec, 07:21
edudgeLix
buy stromectol ivermectin
Resident EPCs can form new vascular networks through vasculogenic or neovascularisation processes how to take stromectol

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ