Viktor Orban, în corzi. Partidul premierului maghiar, aproape de suspendarea din PPE

| 21 mar, 19:01

Viktor Orban s-ar putea despărți de familia europeană. Reprezentanții Partidului Popular European (PPE) se întâlnesc miercuri și par deciși să voteze pentru a suspenda sau pentru a expulza Fidesz.

În jur de 261 de delegați ai partidelor membre PPE se reunesc miercuri la Bruxelles, iar în cătarea lor se află Fidesz, partidul premierului maghiar Viktor Orban.

Orban a încasat chiar înainte de reuniune o lovitură de la șefa creștin-democraților germani, Annegret Kramp-Karrenbauer, care a spus că Fidesz ar trebui suspendat.

Tolerat odinioară de mulți lideri conservatori, inclusiv de Angela Merkel, de Jean Claude Juncker sau de liderul PPE, Joseph Daul, Viktor Orban și-a pierdut mare parte din susținere.

Considerat un cal troian al Rusiei în UE, criticat pentru atitudinea sa față de migrație, față de justiția din propria țară, Viktor Orban a umplut paharul prin campania sa publică din Ungaria împotriva lui Juncker, pe care l-a pus alături de o altă țintă, George Soros, pe o scurtă listă a susținătorilor migrației.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ