Viktor Orban: Ungaria nu va deveni o ţară de imigranţi, aşa cum vrea opoziţia manipulată de Soros

| 27 mar, 13:31

Premierul ungar Viktor Orban susţine că cea mai importantă miză a alegerilor parlamentare din 8 aprilie este apărarea modului de viaţă al ungurilor în faţa pericolului uinui val de migranţi. Declaraţia a fost făcută într-un interviu radio, citat de RADOR.

"Cea mai mare miză a alegerilor parlamentare din 8 aprilie este dacă Ungaria va deveni o ţară de migranţi sau dacă va reuşi să apere securitatea, cultura şi modul de viaţă european”, a afirmat Viktor Orban.

"Ungaria este de părere că acest continent este plin, că graniţele sale trebuie protejate şi că imigranţii trebuie ţinuţi în afara Europei. (...) Găzduirea imigranţilor depăşeşte capacitatea economică a statelor membre ale UE. Cea mai mare problemă pentru Europa este imigraţia.".

În interviul acordat Radio Kossuth, şeful guvernului de la Budapesta a atacat şi opoziţia, despre care a spus că nu este independentă, ci "îndeplineşte mandatul lui George Soros şi vrea să ducă la bun sfârşit obiectivele acestuia."

Ungaria va organiza alegerile parlamentare pe 8 aprilie. Potrivit ultimelor sondaje, Fidesz, partidul lui Viktor Orban, se află pe primul loc în preferinţele ungurilor, urmaţi la mare distanţă de extremiştii de la Jobbik şi de socialişti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ