VILA lui Nicolae Ceaşescu scoasă la vânzare. Cum arată reşedinţa de protocol din Predeal a fostului dictator

| 21 ian, 23:40

Vila a fost construită în anul 1927  şi a devenit în anii '50 prima reşedinţă din Predeal a lui Nicolae Ceauşescu.  Casa este vecină cu vila de protocol în care îşi petrecea vacanţele şi fostul preşedinte Traian Băsescu.

 

nicolae ceausescu

Vila fostului dictator Nicolae Ceauşescu a fost scoasă şi anul trecut la vânzare pe un preţ de aproape 400.000 de euro. Proprietatea, care se întinde pe o suprafaţă de peste 1.300 mp, oferă o privelişte impresionantă către Munţii Piatra Mare şi Postăvarul.

nicolae ceausescu

Citeşte şi: Cum îşi petreceau soţii Ceauşescu sărbătorile de iarnă

În perioada comunistă, vila, care are 250 de metri pătraţi utili, a fost folosită ca reşedinţă de protocol până în 1990 când a început să se degradeze. Abia în anul 2003, casa a fost cumpărată de un om de afaceri din Braşov care a renovat-o complet. Acesta i-a schimbat numele din "Vila Vânătorul" în "Vila Andreea".

Citeşte şi: Casa a fost scoasă la vânzare şi anul trecut pe un preţ de aproape 400.000 de euro. NICOLAE CEAUŞESCU, aşa cum nu vi l-aţi închipuit. O FOTOGRAFIE de milioane

Locuinţa de la Predeal va fi scoasă la licitaţie în această primăvară alături alte clădiri istorice printre care se numără Castelul Teleki, Castelul Pogany, Cula Greceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ