Vilele confiscate ale infractorilor, transformate în grădiniţe, şcoli sau secţii de poliţie

| 10 mar, 11:00

O parte dintre imobilele confiscate de la liderii interlopi vor putea fi transformate în şcoli, grădiniţe şi chiar secţii de poliţie.

După modelul francez, autorităţile române îşi doresc să transforme vilele confiscate în instituţii în cazul în care se dovedeşte că imobilele au fost ridicate sau cumpărate cu bani din infracţiuni.

Potrivit directorului Oficiului Naţional de Prevenire a Criminalităţii şi Cooperare pentru Recuperarea Creanţelor provenite din Infracţiuni, din cadrul Ministerului Justiţiei, unele dintre locuinţele care ar urma să fie confiscate odată cu înfiinţarea Oficiului Naţional de Management al Bunurilor Sechestrate sau Confiscate vor fi folosite de către stat pentru amenajarea de sedii pentru instituţii publice.

Această măsură ar urma să fie luată, spre exemplu, în cazul unor imobile confiscate de la liderii interlopi, care, chiar dacă ar fi scoase la vânzare, nu ar exista clienţi dispuşi să le cumpere, a precizat directorul ONPCCRCI, Cornel Călinescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ