Vîntu recunoaște acuzațiile în dosarul fostului viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu

| 14 oct, 15:21

Sorin Ovidiu Vîntu recunoaște, într-o postare pe blogul personal, acuzațiile aduse de procurori în dosarul de corupție în care fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu este acuzat că a încasat un milion de euro de la omul de afaceri pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

"În cel cu Bogdan Olteanu, lucrurile s-au încheiat în ceea ce mă privește. Voi fi condamnat prin procedură simplificată datorită recunoașterii și voi executa mandatul pe care-l voi primi, deci nu am nici un alt motiv s-o apăr pe Kovesi în afara bunului simț și a unei cunoașteri profunde a sistemului care funcționează în România", a scris Vîntu pe blogul său.

Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influenţă pe vremea când acesta era preşedinte al Camerei Deputaţilor, între 2006 și 2008. Mai exact, procurorii anticorupţie susţin că Bogdan Olteanu ar fi luat un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vântu şi ar fi beneficiat de sprijin electoral din partea acestuia, totul pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării.

Liviu Mihaiu ar fi urmat astfel să servească intereselor pe care Sorin Ovidiu Vântu le are în acea zonă, spun procurorii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ