Violeta Alexandru: Taxarea contractelor part-time se va face pentru exact cât se muncește

| 07 sep, 19:41

Deputatul neafiliat Violeta Alexandru a anunţat că a înregistrat amendamentele prin care taxarea contractelor part-time să fie făcută pentru exact cât se munceşte. „Niciun leu în plus. Aceasta e abordarea corectă. M-am săturat de incorectitudine, de jupuit oamenii care muncesc, de statul hulpav care îţi ia şi pentru ce nu încasezi”, a completat ea.

 

„Am înregistrat amendamentele prin care taxarea contractelor part-time să se facă pentru exact cât se munceşte. Niciun leu în plus. Aceasta e abordarea corectă. M-am săturat de incorectitudine, de jupuit oamenii care muncesc, de statul hulpav care îţi ia şi pentru ce nu încasezi. Aşa ceva doar PSD e în stare să gândească şi să facă. Pentru că ei nu respectă oamenii care muncesc. Sunt cu ochii doar după bani”, a scris Violeta Alexandru, miercuri pe Facebook.
Fostul ministru al Muncii a adăugat că „nu trăim vremuri uşoare, nici corecte”.
„N-aş vrea să renunţăm. Lăsăm România pe mâna unora care ne ţin lecţii de corectitudine în timp ce, dacă îi cauţi, sunt plini de păcate. Mulţumesc tuturor celor cu care m-am consultat în această perioadă. Am depus amendamentele alături de colegii mei, senatorul Adrian Oros şi deputatul Bogdan Bola”, a completat Alexandru.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ