Violeta Răduț, deputat PSD: Fără acces la internet pentru elevi, ministrul Educației a apelat la Biserică

| 04 mai, 19:23

Violeta Răduț, deputat PSD, susține că, după ce le-a impus părinților obligația de a le asigura copiilor mijloacele tehnice pentru a putea participa la cursurile online, fără să se gândească la faptul că multe familii din România cu greu își permit să trăiască la limita supraviețuirii, Monica Anisie, ministrul Educației, a venit cu ideea de a apela la mila Bisericii.

 

„După ce le-a impus părinților obligația de a le asigura copiilor mijloacele tehnice pentru a putea participa la cursurile online, fără să se gândească la faptul că multe familii din România cu greu își permit să trăiască la limita supraviețuirii, Monica Anisie a venit cu ideea de a apela la mila Bisericii.
Într-o scrisoare deschisă adresată Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, aceasta cere Bisericii să doneze laptopuri și tablete. Pare că, la o zi după ordinul de ministru care punea în cârca părinților obligația asigurării acestor echipamente, ministrul a realizat, peste noapte, absurditatea unei astfel de impuneri.
Dar, oare, nu ar fi normal ca Guvernul să găsească și mijloacele de punere în aplicare a unei decizii, și nu să impună doar obligații cetățenilor?”, se arată într-o declarație a Violetei Răduț, deputat PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ