Viorel Hrebenciuc a fost ELIBERAT! Ce a declarat la ieşire din penitenciar

| 20 mar, 17:44

Viorel Hrebenciuc a scăpat de după gratii, după ce Curtea Supremă a decis ca fostul lider social democrat să fie plasat în arest la domiciliu. Viorel Hrebenciuc a fost eliberat în această după amiază din penitenciarul Rahova.

”A fost o experiență la mai mule penitenciare, printre care și Penitenciarul Coldea, pardon, Codlea. Nu există niciun prejudiciu pentru statul român. Romsilva susține că nu a fost păgubită. Sunt trimis în judecată și îmi voi arăta nevinovoția. Fiul meu nu are nicio vină în acest dosar. Dacă făceam denunțuri, eram demult acasă. ”, a spus Hrebenciuc.

În luna ianuarie, fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc, şi fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, şi-au recunoscut parţial faptele de care sunt acuzaţi, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, respectiv trafic de influență, spălare de bani și complicitate la aceste fapte.  Hrebenciuc a fost arestat preventiv pe 29 octombrie 2014.

Citeşte şi: GEOANĂ arată acuzator cu degetul: Hrebenciuc minte! Ştie că m-am certat cu...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ