Viorel Ștefan: S-a făcut o altă nominalizare la Ministerul Finanțelor

| 28 iun, 13:10

Ministrul interimar al Finanțelor, Viorel Ștefan, spune că nu va mai avea un nou portofoliu, pentru că s-a făcut o altă nominalizare pentru acest portofoliu.

El nu a avansat un nume, dar, la insistențele jurnaliștilor, a recunoscut că ar fi vorba despre Ionuț Mișa.

"Nu este cazul (n.r. să accepte un nou portofoliu), pentru că deja s-a făcut o nominalizare, care este cea mai potrivită. Dacă nu e public, nu pot să vă spun", a declarat el.

Întrebat dacă a lucrat cu Ionuț Mișa, Viorel Ștefan a confirmat.

"Sigur că da, e secretar de stat în Ministerul de Finanțe, a coordonat în această perioadă partea de legislație fiscală. (...). Deci, mi se pare omul cel mai potrivit să continue ceea ce am început împreună. Îl voi ajuta, indiferent din ce poziție voi fi, voi fi alături de domnul Ionuț Mișa, pentru că cred că pot să transfer din experiența mea. A fost un efort susținut de șase luni, ceea ce nu mi-a permis să fiu foarte vizibil pentru că muncesc foarte mult, e un minister foarte greu. Dacă ne amintim cum a început anul, bugetul cu întârziere (...) am început construcția bugetului cu moștenirea ultimelor măsuri pe care le adoptase guvernul tehnocrat și nu a fost ușor, am reușit să facem un buget pe care l-am executat în primele patru luni", a mai spus Viorel Ștefan.

Tag-uri: viorel stefan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ