Viorica Dăncilă, acuzații dure: "Nenumăratele minciuni, manipulări și atacuri..."

| 03 iul, 17:12

Viorica Dăncilă susține că decizia Băncii Mondiale prin care România intră în topul țărilor cu venituri ridicate, pentru anul 2019, arată că rezultatele guvernării PSD au fost unele foarte bune și demontează ”minciunile, manipulările și atacurile” PNL. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al fostului premie

 

”Toată propaganda de luni de zile a PNL a fost dată peste cap de o singură decizie a Băncii Mondiale: promovarea României în rândul țărilor cu venituri ridicate, ca urmare a performanțelor economice din 2019.
Nenumăratele minciuni, manipulări și atacuri liberale de anul trecut și din acest an se dovedesc acum EGALE CU ZERO. România s-a dezvoltat în 2019 și s-a dezvoltat solid, iar asta datorită guvernării PSD și eforturilor echipei PSD, în ciuda tuturor celor care ne-au criticat în mod nedrept.
A fost o muncă extraordinar de grea, dar care a adus bunăstare țării, iar nouă ne-a dat sentimentul datoriei împlinite. Pentru rezultatele guvernării pe care am condus-o, am stat și voi sta întotdeauna cu capul sus!”, scrie Viorica Dăncilă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ