Viorica Dăncilă confirmă "războiul" cu SPP. Am notificat serviciul că nu am nevoie de pază!

| 31 ian, 13:53

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, în prima şedinţă de guvern, că a renunţat la paza asigurată de SPP şi a trimis, încă de luni, o adresă oficială în acest sens. Şefa guvernului a mai afirmat că "înţelege" că toţi miniştrii au făcut acelaşi lucru.

Declaraţia vine în contextul acuzaţiilor de "spionaj politic", lansate la adresa sa de către liderul PSD Liviu Dragnea şi de secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu, anunţă Realitatea TV.

O altă infomaţie este că şeful SPP Lucian Pahonţu ar putea fi chemat în faţa comisiei de apărare din Senat, pentru a da explicaţii. O decizie în acest sens va fi luată joi.

Mai multe voci din spațiul public susțin că nu toţi demnitarii pot renunţa la SPP. Pe altă parte, sunt surse care declară că în ceea ce priveşte protecţia miniștrilor nu există nicio suprapunere de atribuţii între serviciile de pază şi alte instituţii din sistemul naţional de apărare şi ordine publică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ