Viorica Dăncilă, cu elicopterul în turneu electoral în Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostradă

| 16 aug, 14:18

În turneu electoral în Moldova, ​​Viorica Dăncilă a venit cu elicopterul la Iași, precizând că pentru a putea ajunge în fiecare județ trebuie să apeleze și la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat că elicopterul este plătit din fondurile partidului.

„Am venit de foarte multe ori cu mașina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare județ al țării. Ca să pot ajunge în fiecare județ trebuie să apelez de multe ori și la acest mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu mașina”, a declarat Viorica Dăncilă, la Iași, citată de Mediafax.

Întrebată dacă știe cât durează să ajungi cu mașina la Iași din București, premierul a răspuns: „Probabil acesta este și motivul pentru care facem toate eforturile pentru a putea dezvolta infrastructura în România”.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat că elicopterul este plătit din fondurile PSD.

„Este un elicopter angajat de PSD, vă spun lucrul acesta în calitate de secretar general al partidului. E plătit de PSD, din fondurile de la PSD”, a susținut Fifor.

Portalul Stiri Suceava a publicat imagini cu Viorica Dăncilă când se urca într-un elicopter de culoare roșie.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ