Viorica Dăncilă, înregistrări audio incendiare! Amenință cu dosare penale dacă trece moțiunea

| 09 oct, 14:23

În spatele ușilor închise, Viorica Dăncilă se dovedește a fi un lider tot mai autoritar, iar discurul său amintește tot mai mult de cel al lui Liviu Dragnea. Jurnaliștii de la Newsweek au intrat în posesia unei înregistrări audio în care premierul Dăncilă poate fi auzită cum îi șantajează voalat pe parlamentarii PSD.

Pe înregistrări apare și ministrul Daniel Suciu, de la Dezvoltare, care încearcă să-i momească pe aleșii social-democrați cu banii din Programul Național de Dezvoltare Locală. Condiția: să NU susțină moțiunea de cenzură.

”Vreau ca toți cei care nu au plecat și nu au cedat și nu s-au lăsat păcăliți, vreau să simtă că votul lor contează. Și vreau ca în special, în special atunci când discutăm, de exemplu: de proiectul de buget pentru anul viitor, vreau ca ai mei colegi deputați, pentru județele lor, să aibă un cuvânt de spus. Și eu sunt garanția că lucrurile se întâmplă pentru că întotdeauna ne-am raportat la ei, ne-am bazat pe ei, pe deputați, și poate ar fi momentul ca și colegii mei deputați să simtă ce înseamnă cu adevarat meritocrație în PSD”, a declaratDaniel Suciu, ministrul Dezvoltării.

Nesigură de eficiența argumentației privind meritocrația, Viorica Dăncilă a preferat o abordare mai directă, în stil Liviu Dragnea: dacă pică Guvernul, reîncepe agitația dosarelor penale.

”Viorica Dăncilă: Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, mizele sunt legate de Secția Specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… sper că nu vreți să ne întoarcem, și mulți din această sală știu la ce fac referire. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?”, a mai adăugat Dăncilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ