Viorica Dăncilă merge luni în Parlament, chemată să dea explicații privind "Ordonanța lăcomiei"

| 04 mar, 09:15

Premierul Viorica Dăncilă ar urma să meargă luni în plenul Camerei Deputaţilor, la solicitarea parlamentarilor liberali, pentru a da explicații pe tema controversatei Ordonanţe a lăcomiei - OUG 114/2018.

În ședința de luni a plenului Camerei Deputaţilor, programată de la ora 16.00, ar urma să meargă și Viorica Dăncilă, chemată de liberali la "Ora prim-ministrului", la dezbateri cu tema "Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment", potrivit programului Camerei Deputaților.

Viorica Dăncilă merge în Parlament în contextul unui nou avertisment transmis Guvernului de către oficialii europeni privind necesitatea modificării OUG 114.

Valdis Dombrovskis, vicepreședinte al Comisiei Europene și Pierre Moscovici, comisarul însărcinat cu Afaceri economice și financiare, impozitare și vamă l-au avertizat pe ministrul Teodorovici printr-o scrisoare transmisă acum două zile despre necesitatea modificării OUG 114/2018, Ordonanță care pune România într-o foarte proastă lumină printre țările Uniunii Europene, mai ales că deținem în prezent președinția rotativă a Consiliului.

Scrisoarea vine în contextul în care și alte autorități europene au transmis îngrijorările lor cu privire la această Ordonanță dată fără consultarea celor pe care îi reglementează drastic, scrie hotnews.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ