Viorica Dăncilă se retrage din fruntea partidului. Când își anunță demisia de la șefia PSD

| 25 noi, 19:32

Discuţia dintre Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, şi Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a ajuns la o concluzie dorită de mai mulţi lideri ai partidului. Potrivit unor surse din partid, Viorica Dăncilă îşi va anunţa marţi retragerea din funcţia de preşedinte al PSD.

 

Astfel, potrivit surselor din PSD, Viorica Dăncilă va face anunţul în cadrul şedinţei Comiterului Executiv Naţional de marţi, de la ora 18.00.
Marcel Ciolacu a anunțat că a avut o întâlnire cu Viorica Dăncilă, luni seară, în care au discutat despre faptul că acesta urmează să aibă o întrevedere cu președinții de organizații pentru a vorbi despre rezultatul PSD la alegerile prezidențiale.
Potrivit unor surse politice, Marcel Ciolacu i-a propus Vioricăi Dăncilă să se retragă de la şefia PSD. Ciolacu urmează să aibă o întâlnire în această seara cu zeci de lideri de organizaţii judeţene PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ