Virgil Popescu anunţă noi investiţii în infrastructura energetică, fiind semnate trei noi contracte în acest sens

| 06 iun, 21:54

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă, marţi, noi investiţii în infrastructura energetică, fiind semnate trei noi contracte în acest sens. Proiectele vizează modernizarea şi extinderea unor instalaţii din Sibiu şi Oradea.

 

Ministrul Energiei a anunţat ulterior că a mai semnat un contract pentru al treilea proiect care vizează investiţii în infrastructura energetică.
Beneficiarul proiectului Subsistem de gestiune a datelor activelor – etapa II este Distribuţie
Valoarea totală a Proiectului este de 85.463.820 lei inclusiv TVA, iar data limită prevăzută pentru finalizarea investiţiei este 30.06.2027. Valoarea maximă asigurata din Fondul pentru modernizare este de 55.213.947,23 lei, reprezentând 80% din cheltuielile eligibile ale proiectului.
Prin implementarea proiectului ”Subsistem de gestiune a datelor activelor – etapa II” va fi realizată digitalizarea reţelelor de distribuţie energie electrică aeriene şi subterane pentru 118.505 Km.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ