Visul Simonei pentru 2020. Ce spune despre revenirea lui Darren Cahill

| 17 iul, 09:55

Simona Halep speră să reia colaborarea cu Darren Cahill cât mai curând! Campioana de la Wimbledon a dezvăluit și obiectivul principal pentru 2020: O medalie olimpică.

După câștigarea titlului de la Wimbledon, Simona Halep a vorbit, pentru jurnaliștii de la The Guardian, despre posibilitatea reluării colaborării cu Darren Cahill.

„M-am simţit un pic pierdută când mi-a spus că ne vom despărţi, dar am avut încredere.

Ştiam că, dacă voi pune în practică tot ce mi-a spus anii petrecuţi împreună, voi avea şanse mai mari. Nu mai este antrenorul meu, dar ţinem legătura, suntem prieteni şi este în echipa mea tot timpul. A venit să mă vadă jucând şi îmi dă în continuare sfaturi. Sper să revină. Îmi doresc ca acest rezultat să-l aducă înapoi„, a declarat Simona Halep.

Simo a reiterat obiectivul pentru anul 2020, când vor avea loc Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Vreau să câştig orice fel de medalie la Jocurile Olimpice pentru a completa tot ce am realizat în tenis. E o şansă să joc pentru ţara mea, întotdeauna am iubit asta. Dezamăgirea eşecului de anul acesta din Fed Cup (n.r. din semifinala cu Franţa) m-a durut cu adevărat. Trebuie să joc bine pentru a obţine o medalie, ar fi un vis pentru mine„, le-a mai spus Simo englezilor.

Tag-uri: Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 ian, 01:17
VashReabs
where can i buy doxycycline for dogs without vet prescription
buy vibramycin doxycycline new zealand Functional experiments in vitro revealed that FBXL10 promoted the migration and invasion of breast cancer cells through inhibiting E cadherin expression and inducing EMT

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ