Vlad Alexandrescu: USR strânge semnături pentru a ataca la CCR eliminarea taxei radio-tv

| 28 dec, 15:32

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a declarat, miercuri, la Parlament, că parlamentarii Uniunii Salvaţi România au iniţiat procedurile pentru a strânge semnăturile necesare pentru a contesta la CCR articolul din legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale care se referă la abolirea taxei radio-tv, aceştia căutând spirijin în acest demers la colegii de la celelalte partide.

"Am iniţiat procedurile pentru stângerea de semnături în numele grupului parlamentar USR, vom contesta la CCR articolul din lege care se referă la abolirea taxei radio-tv. Avem 13 senatori şi 30 de deputaţi. Vom căuta sprijin la colegii noştri. Suntem convinşi că această iniţiativă va putea merge mai departe”, a afirmat Vlad Alexandrescu.

Curtea Constituţională poate fi sesizată de un grup de cel puţin 50 de deputaţi sau 25 de senatori.

Deputaţii au respins miercuri, în şedinţa de plen, cererea preşedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv taxa radio-tv, cu 174 de voturi pentru respingere, o abţinere şi 85 de voturi împotrivă. Camera Deputaţilor este for decizional la acest proiect.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 iul, 03:27
unloazy
cialis bathmate
Chris Williams, Iveta Simera, Andrew Bryant cialis cheapest online prices 8 and luminal A 24
23 dec, 01:57
edudgeLix
que es el ivermectin stromectol
This suggests that the clinical benefits observed during the planned follow up of current trials of a few years may be an underestimate of the full benefits that may accrue from longer treatment stromectol acheter Clinical characteristics and renal pathological features were obtained

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ