Vlad Voiculescu: Ministrul Rafila minte din nou. Criza medicamentelor e în România, nu în Europa!

| 30 mai, 19:45

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a afirmat, joi, că o criză a medicamentelor este în România, nu şi în Uniunea Europeană şi l-a acuzat pe Alexandru Rafila că minte din nou pe acest subiect. El îi cere lui Rafila să repornească de urgenţă sistemul de raportare medicamentelipsa.ro. „Iar dacă nu e în stare, poate a venit timpul ca premierul Ciolacu să-l trimită pe acest ministru leneş fie la muncă, fie acasă”, mai spune Voiculescu.

 

De fapt, este vorba de o nouă dovadă a incapacităţii Ministerului Sănătăţii şi a Guvernului PSD-PNL de a asigura dreptul la sănătate al românilor, mai precizează sursa citată.
„Ministrul Rafila nu are nicio strategie pentru a creşte accesul românilor la medicamente. Criza de medicamente devine o stare de fapt oficializată prim inacţiune şi tăcere. Un ministru responsabil ar trebui să reacţioneze urgent şi să nu vulnerabilizeze şi mai mult pacientul român”, a afirmat Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii, candidat al alianţei Dreapta Unită pentru Parlamentul European.
Alexandru Rafila uită că, vara trecută, a micşorat procentul de compensare a medicamentelor eliberate de farmacii pe reţetele de la medicii de familie pentru bolnavii cronic, iar apoi PSD şi PNL au inventat şi aberanta taxă pe boală.
„Cândva, lipsa medicamentelor putea fi raportată pe un site special pus la dispoziţie de Ministerul Sănătăţii în mandatul meu din 2016: medicamentelipsa.ro. Între timp, l-au desfiinţat. PSD şi Rafila vă mint în faţă pe toţi, inclusiv pe părinţii care caută disperaţi medicamente pentru copiii lor”, a adăugat Voiculescu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 aug, 03:12
Emma Quinn
Business Enquiry Obiectiv!
Hello, obiectiv.info!

Do you want to boost your followers, likes, comments, views, and shares on Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, YouTube, Tiktok, Soundcloud, Vk, Reviews and more?
Just visit here: https://www.bulksocialfanshops.com (Coupon code BSFS10)

Our Advantages: Free trial, Instant delivery, Accepts paypal, cards and cryptos, Lifetime guarantee, No password needed, 100% safe from bans, 100% refund guarantee, 10+ years of experience, 24/7 live support, 100% privacy, and more.

Best wishes,
Emma Quinn (https://instagram.com/shiny_arts_emma)
BulkSocialFanShop® Account Manager
Mobile (WhatsApp): +1 (689) 267-3581
Registered USA address: BulkSocialFanShop® Advertising Solutions, 31463 Stoneybrook Road, Orlando, Florida, 32810, USA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ