Voiculescu: Băsescu îşi doreşte o nouă suspendare

| 11 noi, 2013

Preşedintele Traian Băsescu îşi doreşte o nouă suspendare, de această dată încercând să-şi asigure o posteritate politică nemeritată, a afirmat luni preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, consideră că preşedintele Traian Băsescu îşi mai doreşte o nouă suspendare.

Voiculescu analizează într-un articol postat pe blogul personal ultimele declaraţii ale preşedintelui Băsescu "şi a poziţiilor propagandei arondate lui".

"Vedem un preşedinte care încearcă cu disperare să provoace Guvernul şi liderii USL pentru a declanşa o nouă suspendare. La adăpostul cvorumului de 50% plus unu (propunerea legislativă de modificare a pragului la 30% aflându-se, în continuare, pe masa Curţii Constituţionale), Băsescu şi-ar dori să reintre într-un joc care să împartă România în două tabere. În stilul care l-a consacrat, preşedintele oricum suspendat ar crea un nou conflict, ar dezbina şi şi-ar crea astfel propria tabără. De altfel, de 9 ani, preşedintele îi dezbină constant pe romani, îi împarte în tabere, îi culpabilizează, îi jigneşte şi le încalcă drepturile fundamentale. De această dată, încercând să-şi asigure o posteritate politică nemeritată, preşedintele Băsescu îşi doreşte o nouă suspendare. Şi veţi vedea că va continua să provoace în căutarea ei", scrie Dan Voiculescu într-o postare pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

21 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2013
Matei
Dezastru
Cine este cu adevarat Basescu?
Cine este cu adevarat Voiculescu?
24 noi, 2013
NICU
Cine stie cine este celalalt
Dar din sau pe banii cui se va face noul referendum? Problema e ca Felix vrea dar de ce ,ce stie unul si ce stie celalalt?
19 noi, 2013
DelMihay10
VREI SA CASTIGI UN BAN IN PLUS?
Dorim sa conlucram cu persoane care vor sa lucreze de acasa ( freelanceri ) pe calculator.
Despre ce este vorba?!
Te înscrii în cadrul Campaniei MailDirect - prima si singura platformă din Romania care foloseste Email Marketing-ul in mod legal - primiţi zilnic e-mailuri pe care trebuie sa le deschideţi...si banutii se aduna.
Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe!
Înscrie-te pe link-ul următor şi începe să câştigi bani chiar din acest moment.
Fa bani de acasa!! Inregistreaza-te: ://www.maildirect.ro/inregistrare/2051fb172ed97959e0ea723624cb180d. PRIMESTI 6$ AUTOMAT LA INREGISTRARE!!!
13 noi, 2013
cristi
Băsescu face ce stie el mai bine adica sa învrăjbească oamenii dar acum nu o sa ii iasa nimic prea multa lume stie ce fel de om este.
12 noi, 2013
Jix
.
Voiculescu stie ce zice, iar Basescu nu e prost. Problema lui este ca acum nici romanii nu mai sunt prosti si s-au convins. Vrem suspendarea lui BAsescu, deasemenea vrem sa auzim de el cu cat mai multi ani in bezna, intre gratii.
12 noi, 2013
nico
.
Presedinte de mana a doua...Tot nu inteleg cum a obtinut al doilea mandat la sefia tarii...Tare naivi am fost domne.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ