Voiculescu: Cazul Sorin Alexandrescu are toate datele unui abuz

| 31 mai, 2013

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, a declarat pe blogul său că aşteptă o decizie rapidă şi obiectivă a judecatorilor în cazul directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, reţinut de DNA pentru şantaj.

 

Fondatorul Partidului Conservator, cât şi al trustului Intact, Dan Voiculescu a postat pe blogul sau că în cazul reţinerii şefului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, datele indică un abuz.

"Sorin Alexandrescu a fost ridicat de pe stradă fără să fi fost citat, este anchetat de o instituţie care nu are competenţă în acest caz (Sorin Alexandrescu nu are  o calitate care să atragă competenţa DNA, iar în cauză nu s-a produs niciun prejudiciu material). Conform avocaţilor, i s-au încălcat drepturile fundamentale la apărare. Nu i s-a prezentat nicio probă şi nu a fost lăsat să declare ce ştie, deşi a solicitat acest lucru", sunt argumentele pe care le punctează fondatorul Antenelor.

Dan Voiculescu este convins că Sorin Alexandrescu are tăria de a depăşi acest moment, indiferent de soluţia justiţiei. "Ma tem însă că presa din România, obsedată de rivalităţi, consumată de mize financiare şi politice, ratează un moment decisiv pentru garantarea propriei libertăţi", declară Dan Voiculescu.

Sorin Alexandrescu a fost adus, vineri, la Judecătoria Sectorului 1, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzat de şantaj. Apărarea va cere o amânare de câteva ore pentru studierea probelor, transmite România TV.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost reţinut, de DNA, 24 de ore în dosarul în care este acuzat de şantaj. . Informaţiile compromiţătoare cu care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, l-ar fi ameninţat pe administratorul RCS&RDS se referă la un contract prin care operatorul de cablu i-ar fi plătit unei firme deţinute de Dumitru Dragomir suma de 1,7 milioane de euro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ