Voiculescu, despre mesajul lui Cîţu pentru liberalii din Bucureşti:”PNL a avut doar candidaţi proprii!”

| 01 iul, 21:14

Vlad Voiculescu i-a reamintit lui Florin Cîţu că la alegerile din 2016 PNL a avut candidaţi proprii şi a refuzat orice colaborare cu USR. Liderul USR PLUS Bucureşti a adăugat că nu îl interesează lupta internă pentru şefia PNL, însă discursul premierului nu ţine cont de interesul public şi de istoria recentă.

 

„Florin Cîţu făcând promisiuni wow! pentru PNL Bucureşti! Involuntar, ce face domnul Cîţu este să le amintească liberalilor din Bucureşti şi bucureştenilor despre succesul PNL Bucureşti în alegerile din 2016. Şi atunci au avut doar candidaţi proprii, refuzând orice colaborare cu USR. Au pierdut absolut tot. Puţin mă interesează lupta din PNL. Când discursul intern nu ţine cont nici de interesul public, nici de istoria recentă, aş zice că românii trebuie să ştie iar PNL trebuie să îşi amintească”, a scris Vlad Voiculescu joi pe Facebook, potrivit News.ro.
Premierul Florin Cîţu a avut un mesaj pentru liberalii de la organizaţia PNL Bucureşti şi a precizat că vor fi susţinuţi doar membri ai PNL la primăriile de sector, cu el preşedinte al partidului.
„Mesaj ferm pentru colegii mei, membri PNL în Bucureşti: cu mine preşedinte al partidului, vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector. Votaţi înţelept când alegeţi preşedinţii PNL de sectoare. Mult succes şi vă aştept alături de echipa câştigătoare. Împreună construim România liberală”, a scris Florin Cîţu joi pe Facebook.

 

Tag-uri: florin citu, liberali, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ