Volei feminin: CSM București a reușit o calificare dramatică în sferturile Cupei Challenge

| 27 ian, 20:33

CSM București a reușit o calificare dramatică în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, miercuri seara, în Sala Elite & Performance din Capitală, grație victoriei cu 15-13 în ''setul de aur'', după 3-1 (25-18, 25-18, 14-25, 25-15) cu Olympiakos Pireu, în returul optimilor de finală.

CSMB a realizat o performanță remarcabilă, având în vedere că săptămâna trecută pierdea în Grecia cu 0-3, fără drept de apel.

Echipa bucureșteană s-a mobilizat exemplar și a reușit să își adjudece primele două seturi cu același scor, 25-18. După o sincopă în setul al treilea, cedat clar, cu 14-25, CSM a revenit la cârma jocului și a reușit să câștige setul al patrulea, cu 25-15, ducând meciul în ''prelungiri''.

''Setul de aur'' a fost echilibrat în prima sa jumătate, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă. La 8-8, CSMB a reușit să pună două puncte în plus față de adversare, iar apoi s-a distanțat la 12-9. Olympiakos a reușit patru puncte consecutivă și a trecut în avantaj, 13-12, dar CSMB a realizat ultimele trei puncte ale partidei (15-13), obținând calificarea după aproape două ore de joc (119 minute), în fața a circa 600 de spectatori.

Artizanele succesului au fost Roxana Bacșiș, cu 13 puncte, Jasna Majstorovic, 12 p, și Maria Karakașeva, 12 puncte. De la oaspete s-au evidențiat Georgia Lamprousi, cu 14 puncte, și Gabriela Țvetanova, 12 puncte.

Următoarea adversară va fi una dintre echipele germane VC Wiesbaden și Rote Raben Vilsbiburg, primul joc fiind programat în deplasare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 ian, 12:45
IdergeMen
stromectol for sale canada
stromectol online apotheke As with other NSAIDs, anaphylactoid reactions may occur in patients without known prior exposure to ibuprofen tabllets

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ