Volumul "Pas cu pas" de Klaus Iohannis, tradus și în Bulgaria

| 11 ian, 18:55

Volumul "Pas cu pas", prima carte semnată de președintele Klaus Iohannis, a apărut în luna decembrie a anului trecut și în librăriile din Bulgaria, anunță editura Curtea Veche, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Publicată în variantă originală în timpul campaniei electorale din anul 2014, la Curtea Veche Publishing, cartea a apărut în limba bulgară, sub titlul "Klaus Iohannis: Pas cu pas. Autobiografie", la editura Ciela Norma, în traducerea Marinei Ganceva.

Potrivit sursei citate, Bulgaria este a doua țară, după Ungaria, unde este tradusă cartea președintelui, versiunea maghiară apărând în luna iunie a anului 2015 la editura Cser, în traducerea lui Lakatos Mihaly. Intitulată "Din Sibiu la Palatul prezidențial", aceasta este disponibilă deopotrivă în Ungaria și în România.

Volumul "Pas cu pas" a fost bestsellerul anului 2014 în România și a marcat numeroase recorduri editoriale. În cele peste 200 de pagini ale volumului, Klaus Iohannis prezintă atât întâmplări din culise, cât și momente mai puțin cunoscute din viața publică, pentru prima dată câștigătorul alegerilor prezidențiale vorbind deschis, într-un volum autobiografic, despre copilărie, adolescență, sora, soția sa, despre studenție și despre cariera în învățământ.

În mai 2015, cartea a fost urmată de apariția celui de al doilea volum semnat de Klaus Iohannis, "Primul pas", carte ce dezvăluie informații din culisele campaniei electorale și din primele zile ale mandatului de șef al statului, pentru anul trecut, cele două titluri semnate de președintele României fiind în topul vânzărilor editurii Curtea Veche, mai informează comunicatul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 ian, 21:05
Violeta
sellectam urgent dezvoltatori de proiect. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe:-necesar calculator, conexiune internet, cunoștințe minime PC, seriozitate.
Instruire oferită sub forma unor lecții gratuite prin mail.
Acest proiect vizează piața mondiala a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Când doriți cu toata seriozitatea, cereti “info” la adresa de e-mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ