Noul șef al FMI în România a ajus la Palatul Cotroceni

| 14 ian, 13:52

Delegația Fondului Monetar Internațional (FMI) condusă de noul șef al FMI pentru România, Reza Baqir, a avut joi o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu consilierul prezidențial pentru politici economice și sociale, Cosmin Marinescu.

"Discuțiile au vizat cele mai importante evoluții ale economiei României, perspectivele pozitive ale economiei pentru următoarea perioadă, dar și anumite riscuri care pot afecta potențialul de creștere economică al României", au arătat sursele citate de Agerpres.

Întrevederea de la Palatul Cotroceni face parte din runda de întâlniri de prezentare și de lucru pe care noua echipă a FMI le-a solicitat autorităților române, dar și din seria de discuții care preced misiunea de evaluare pe care Fondul o va avea în luna martie.

Citeşte şi:  FMI: Reza Baqir este noul șef al misiunii pentru România. Vezi când are prima vizită oficială

Sursele citate au precizat că FMI urmează să solicite primirea de către președintele Klaus Iohannis pentru prezentarea concluziilor misiunii din martie.

Luni, Biroul local al FMI a anunțat că mandatul șefului misiunii FMI pentru România, Andreea Schaechter, s-a încheiat în locul său fiind desemnat pakistanezul Reza Baqir.

Reza Baqir se află în vizită la București până vineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ