Vosganian: Privatizarea companiilor din industria aeronautică, discutată luni la CSAT

| 13 iun, 2013

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat că privatizarea celor trei companii din industria aeronautică, IAR Ghimbav, Avioane Craiova SA şi Romaero, va fi discutată în şedinţa de luni a CSAT.

"Am prezentat de asemenea informarea cu privire la privatizarea industriei aeronautice pe care o vom discuta luni, în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. E vorba de IAR Ghimbav, Avioane Craiova şi Romaero", a declarat Vosganian.

De asemenea, el a precizat că a avut ieri o discuţie pe această temă cu Aerostar Bacău, care este "deosebit de interesat" de aceste privatizări. "Vreau să dau un mesaj foarte clar salariaţilor de la Avioane Craiova, care am înţeles că au intrat în panică. Nu se pune problema intrării în insolvenţă, ci a privatizării şi reţinerii obiectului de activitate pentru că aceste trei companii fac parte din capacitatea de apărare a ţării şi nu se pune problema renunţărilor de activitate", a spus Vosganian.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ