Vosganian, REACŢIE după ce a scăpat de urmărirea penală. MIRUL şi RUGĂCIUNEA i-au păstrat IMUNITATEA

| 12 feb, 15:19

Varujan Vosganian a scăpat de urmărirea penală a DIICOT, după ce senatorii au respins încuviinţarea acesteia. După ce a aflat rezultatul votului, senatorul liberal a ţinut să le mulţumească celor care au votat.

"Vreau să mulţumesc tuturor colegilor care au crezut în mine şi în temeinicia argumentelor mele. Îmi manifest speranţa ca acest moment să fie interpretat ca o victorie a democraţiei şi a demnităţii parlamentului României şi să ofere o şansă tuturor de a aşeza puterile statului pe echilibul pe care îl dorim cu toţii", a declarat Varujan Vosganian.

În timp ce parlamentarii votau, Varujan Vosganian a scos o cart de rugăciune şi o sticluţă cu mir. El a aşteptat rezultatul primind încurajări de la colegi şi vorbind la telefon, vizibil tensionat.

Citeşte şi: Varujan Vosganian scapă de urmărirea penală

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 16:09
dorina
vozganian
Adica Udrea sau Bica sau Hrebenciuc sau......care or mai fi fost,sunt mai PENALI decit Vozganian????Greu de crezut...foarte greu..Probabil ca asta are multi colegi parlamentari care sunt cu ,,musca pe caciula,, si el stie.... Frica pazeste pepenii !!Altfel nu-mi explic.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ