Vrei haine gratis de la H&M? Uite ce trebuie să faci

| 30 noi, 2013

H&M inaugurează pe 1 decembrie 2013 cel de-al 10-lea magazin din Bucureşti şi al 29-lea din ţară. Noul magazin se va deschide în cartierul bucureştean Titan, în cadrul centrului comercial Iris Shopping Center. Primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături încărcate cu 50 de lei. În plus, cei care vor face cumpărături de peste 100 de lei vor primi automat câte un voucher de 30 de lei.

Retailerul de haine suedez H&M va deschide pe 1 decembrie cel de-al zecealea magazin din Capitală şi al 29-lea din România, în cadrul  Iris Titan Shopping Center, din Bdul 1 Decembrie 1918, nr. 33A, informează compania. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de peste 1.500 de metri pătraţi şi va oferi cele mai noi colecţii pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, precum şi o gamă extrem de variată de accesorii în tendinţe. În plus, noul magazin va oferi şi colecţia H&M Mama, care se adresează viitoarelor mămici. 

“Suntem bucuroşi că în mai puţin de trei ani de la intrarea H&M pe piaţa din România, inaugurăm deja cel de-al zecelea nostru magazin din Bucureşti şi al 29-lea la nivel naţional”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România. 

Magazinul se va deschide începând cu orele 11.00 cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături încărcate cu 50 de lei. În plus, cei care vor face cumpărături de peste 100 de lei vor primi automat câte un voucher de 30 de lei. 

Începând de luni, 2 decembrie, noul magazin H&M va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ