Vrei sa te angajezi la APPLE şi nu ai diplomă în IT? Asta e şansa ta

| 04 iul, 2014

Apple angajari. Daca vrei sa lucrezi la Apple, insa nu ai o diploma in IT, iata ca mai o sansa. Gigantul IT american cauta un "iCup Technician".

Apple angajari. Ce presupune mai exact locul de munca cu nume pompos? Potrivit anuntului de angajare postat pe 29 iunie pe site-ul Apple, daca vrei sa ocupi aceasta functie trebuie sa faci cafea si sa o distribui tuturor colegilor tai, scrie Time.

Candidatul nu trebuie sa aiba studii de specialitate in IT, dar e nevoie sa stie chestiuni de baza legate calculator.


Citeşte şi: Planurile SPECTACULOASE ale Apple: cum intenţionează să folosească iPhone-ul, pentru a-ţi transforma SĂNĂTATEA

Persoana ideala pentru jobul de 40 de ore pe saptamana al companiei din Santa Clara Valley, California, trebuie sa stie sa foloseasca un aparat de facut cafea si sa vrea sa acumuleze tot timpul cunostinte noi.


De asemenea, ea trebuie sa aiba abilitati de comunicare verbala si scrise, dar si sa isi gestioneze bine timpul si sa fie la dispozitia sefilor sai.

Din pacate, salariul nu este specificat.


Foto: Apple

Tag-uri: angajari Apple, Apple
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ