Vreme frumoasă şi vânt moderat. Meteorologii anunţă o încălzire începand de miercuri

| 11 mar, 2014

Vantul sufla tare in sud-estul tarii si pe crestele montane. Cel mai frig era la Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc si Sfantu Gheorghe: minus 7 grade.

Marti, vremea se incalzeste usor, mai ales in regiunile extracarpatice, unde pana acum am avut atmosfera mohorata si temperaturi modeste. In sudul si in sud-estul tarii se anunta cativa nori, dar ploile nu mai au sanse sa apara; in rest cerul va fi mai mult senin.

Vantul va mai prezenta unele intensificari in Moldova, in Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei pe unde mai poate depasi viteze de 45...50 km/h, iar in zona montana aferenta, pe creste mai sunt anuntate rafale de pe 70 km/h. Maximele termice se vor situa intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 16 grade in nord-vestul tarii.

Miercuri, vremea va fi frumoasa, dar vantul mai poate atinge viteze de 50Km/h in Moldova, in Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei, iar la munte, pe creste, poate ajunge la 70Km/h. Joi, cerul va fi mai mult senin iar vantul va fi nervos in est, in sud-est si la munte.

Vineri vom avea vreme calda, frumoasa si vant cel mult moderat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ