VREMEA. Cod galben de ceaţă, polei şi vânt pentru mai multe regiuni. Prognoza meteo pentru astăzi

| 20 ian, 2014

VREMEA. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis coduri galbene de ceaţă, polei şi vânt, valabile până la ora 09:00, pentru mai multe regiuni. În judeţul Botoşani se semnalează ploi şi polei.

În Clisura Dunării, zonele de deal şi Munţii Banatului din jud. Caraş-Severin, zonele de deal din jud. Arad şi jumătatea sudică a jud. Timis se înregistrează intensificări ale vantului, care la rafală depăşesc izolat 60-65 km/h.

În Dobrogea (inclusiv autostrada A2) este valabil un cod galben de ceaţă.

VREMEA ÎN ŢARĂ - luni

Vremea se va menţine caldă în cea mai mare parte a ţării, exceptând nord-estul ţării unde temperatura aerului va marca o scădere, apropiindu-se de mediile multianuale ale perioadei. Cerul va fi temporar noros.

În sudul şi centrul ţării pe arii restrânse va ploua slab sau va burniţa, iar în celelalte regiuni ploile se vor semnala temporar, ziua mai ales în nord şi est, iar noaptea cu precădere în regiunile vestice şi sud-vestice.

În Moldova şi la munte precipitaţiile vor fi mixte şi izolat se va forma polei. Vântul va avea unele intensificări în vestul şi nord-estul extrem al ţării, precum şi pe litoral şi în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în Moldova şi 15...16 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -5 grade în nordul Moldovei şi 9...10 grade în sudul Banatului. În zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa şi noaptea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ