VREMEA în ţară. Prognoza meteo pe trei luni

| 28 aug, 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, astăzi, prognoza pentru lunile septembrie, octombrie şi noiembrie. Ne aşteaptă o toamnă caldă, cu valori peste mediile climatologice, mai ales în prima parte a anotimpului.

Meteorologii au anunţat că în luna septembrietemperaturile medii lunare se vor situa peste mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. 

Cantitătile de precipitatii vor fi în general normale, exceptând regiunile vestice, centrale si nordice, unde local se pot înregistra valori peste mediile multianuale.

În luna octombrievalorile termice vor fi în general apropiate de normele climatologice, posibil mai ridicate in sudul, sud-estul şi vestul ţării.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor depăsi, în general, mediile climatologice, exceptand sud-estul şi estul teritoriului, unde vor fi apropiate de normal.

În luna noiembrietemperaturile aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, iar în sud şi sud-est sunt estimate valori peste cele normale.

În centrul si nord-estul ţării sunt posibile cantităţi de precipitaţii peste mediile climatologice, în timp ce în sud vor fi, în general, deficitare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ