VREMEA miercuri şi joi: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

| 18 mar, 2014

Miercuri, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, chiar deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii martie în regiunile sudice şi sud-estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Va ploua în Maramureş, în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Moldovei şi local în Banat şi Crişana, cu precădere în zonele de deal. În restul ţării ploile vor apărea doar pe spaţii restrânse, în orele serii. Vor fi mai ales averse şi izolat vor fi posibile descărcări electrice.

La munte, în cursul nopţii, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50...55 km/h, iar în zona montană înaltă va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade, mai ridicate în sud, până în jur de 24 de grade; minimele termice se vor încadra între 1 şi 9 grade.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, astfel că temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 6...8 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special în a doua parte a zilei.

JOI

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va menţine mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi local şi temporar în Moldova, mai ales ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ