Vremea se încălzeşte, dar nu scăpam de ploi. Prognoza pe două săptămâni

| 22 apr, 2014

Incepand de luni, 21 aprilie, vremea se incalzeste, treptat, in toata tara. Chiar si asa, cei care locuiesc in regiunile Banat si Crisana vor avea parte de ploi, asta cel putin pana la inceputul lunii mai, potrivit meteorologilor.

Pentru intervalul 21 aprilie – 4 mai, Administratia Nationala de Meteorologie anunta temperaturi normale ale acestei perioade.

In prima saptamana de dupa Pasti, in Banat temperaturile vor creste treptat si vor atinge valori de pana la 22…23 de grade Celsius. Minimele termice nocturne vor fi in crestere usoara in primele zile, pana la o medie de 11…12 grade, depasind pragul climatologic al perioadei, apoi vor oscila in jurul normelor pentru sfarsit de aprilie si inceput de mai, respectiv 8…9 grade.

Probabilitatea de ploaie se va mentine ridicata in intervalul 21 aprilie – 4 mai, fiind de asteptat si perioade in care se pot cumula cantitati de apa mai importante.

In Crisana, intervalul de prognoza va debuta cu o vreme mai calda decat in mod obisnuit in ultima decada de aprilie, cu valori maxime in medie de 22 de grade Celsius. Apoi, pana spre sfarsitul celor doua saptamani de prognoza, sunt de asteptat valori diurne de 18…20 de grade. Minimele termice nocturne vor fi in crestere usoara in primele zile, pana la o medie regionala de 10…11 grade Celsius.

Probabilitatea de ploaie se va mentine ridicata si in Crisana pana la inceputul lunii mai.

Tag-uri: banat, Crişana, ploi, vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ