Vremea se menţine rece, iar local va fi ceaţă. Prognoza meteo pentru weekend

| 29 noi, 2013

Sâmbătă, vremea se va menţine rece în ţară. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice la începutul zilei, iar în cele sud-vestice şi sudice mai ales seara şi noaptea. În Câmpia Română va fi ceaţă, pe arii restrânse persistentă şi izolat asociată cu burniţă sau fulguială.

În ŢARĂ:

Local, în dimineaţa şi noaptea de sâmbătă, ceaţă va fi şi în restul teritoriului, în special în zonele joase. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade în zonele cu ceaţă persistentă din Oltenia, până la 8 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa între -8 şi 1 grad, mai coborâte în depresiuni spre -11 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

Duminică, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sud-vestice şi sudice, însă doar izolat vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie. Local va fi ceaţă, dimineaţa mai ales în sud, iar noaptea cu precădere în regiunile intracarpatice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -7 şi 3 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -11 grade.

La BUCUREŞTI:

Sâmbătă, vremea se va menţine rece. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei şi noaptea va fi ceaţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă de -3...-2 grade.

La MUNTE:

Sâmbătă, vremea se va menţine rece. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în Carpaţii Orientali, iar noaptea în vestul Meridionalilor, în Munţii Apuseni şi în cei ai Banatului, dar condiţiile de ninsoare vor fi reduse. Izolat pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în nordul Carpaţilor Orientali

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ