WESTERN în România: împuşcături pe stradă ca în filme, un bărbat a fost atins de gloanţe

| 24 mar, 18:58

Un bărbat, de 30 ani, din localitatea gălăţeană Băneasa, a ajuns marţi la Spitalul din Târgu Bujor, după ce a fost împuşcat în picior de un consătean, în urma unei altercaţii, potrivit Agerpres.

 

"Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SJA) Galaţi a fost solicitat pentru a acorda primul ajutor unui bărbat în vârstă de 30 de ani care suferise o plagă împuşcată la nivelul gambei drepte", a declarat directorul SJA Galaţi, Mihai Polinschi.

Bărbatul a fost transportat şi internat la Spitalul din Târgu Bujor pentru investigaţii suplimentare şi tratament chirurgical a plăgii.

Citeste si: PENISUL ARTIFICIAL, descoperirea care va SALVA BĂRBAȚII! Află CUM se CREȘTE

Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului şi a reieşit că bărbatul a fost împuşcat cu o puşcă cu aer comprimat cu alice. Arma este neletală, dar supusă autorizării şi era deţinută legal.

"Poliţiştii au ridicat arma în vederea confiscării, iar deţinătorului i s-a întocmit dosar penal pentru uz de armă neletală fără drept. Se continuă cercetările pentru a se stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, comisar Cristina Tatulici.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ