WIMBLEDON 2019 | Simona Halep, războinică înaintea duelului cu Shuai Zhang

| 09 iul, 14:47

WIMBLEDON 2019 | Meciul din sferturile de finală de la Wimbledon, dintre Simona Halep şi Shuai Zhang, va avea loc la ora României 15:00. Meciul Halep - Zhang va fi transmis în direct de Eurosport și LIVE SCORE de realitatea.net.

WIMBLEDON 2019 | Simona Halep a prefațat duelul cu Shuai Zhang. Constănțeanca de 27 de ani a anunțat că are o revanșă de luat și o va lua.

"Sunt foarte fericită că am ajuns din nou în sferturi, e un turneu special pentru mine, m-am simţit bine. Celor din tribune le-a plăcut meciul. Anul trecut a fost unul foarte bun pentru mine, am încercat şi anul trecut să joc bine pe iarbă, dar nu a fost cazul. Acum încerc să joc mai bine. O să-mi iau revanşa în faţa ei, e o şansă bună în sferturile de finală”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

WIMBLEDON 2019 | Shuai Zhang a câștigat ultimul meci direct cu Halep, 6-0, 6-3 în optimi la Beijing, în 2016, dar chinezoaica a mai produs o surpriză uriașă, tot în 2016, când a eliminat-o pe Halep în turul I de la Australian Open.

Prima confruntare a fost câștigată de Simona Halep, la Indian Wells, în 2012, când jucătoarea noastră s-a impus cu 6-1, 6-1.

WIMBLEDON 2019 | În acest moment, rezultatele înregistrate la Wimbledon 2019 îi asigură Simonei Halep menţinerea în Top 8 mondial la finele întrecerii londoneze.

Simona Halep, acum pe locul 6 în clasamentul în timp real, nu mai poate fi întrecută decât de Elina Svitolina – care ar avea nevoie să câştige un meci în plus faţă de româncă, sau de Johanna Konta, a scris mediafax.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ