Winmasters organizează winmasters Poker Open în Bucureşti: premii de 500.000 de euro

| 24 oct, 13:45

Cel mai mare eveniment de Poker din țară, cu premii totale garantate în valoare de 500.000€, se apropie! Cum puteţi participa?

winmasters, compania licențiată nr. 1 din România în domeniul jocurilor de noroc, anunță organizarea winmasters Poker Open în București, susţinut de PokerFest. winmasters Poker Open va avea loc între 13 și 21 decembrie, la Hotel Sheraton Bucureşti.

winmasters transformă visul în realitate! Începi de la zero și câștigi un loc la cel mai mare eveniment de poker din România, cu premii totale garantate în valoare de 500.000€! Câștigă-ți locul la masa prin turneele noastre freeroll zilnice și primește un pachet în valoare de 800€ la evenimentul principal din București!
Turneele satelit de pe www.winmasters.com vor avea loc până duminică, 13 decembrie. winmasters Poker Open va avea loc în București, între 13 și 21 decembrie. Vă puteți câștiga locul la masă în cadrul evenimentului principal WPO prin pachetul nostru exclusiv în valoare de 800€, care include:
Buy-in în valoare de €550 la evenimentul principal
250€ cazare și bani de cheltuială 

Modalităţi de calificare:

Modalitatea 1: WPO Freeroll 11€ Pasul 1 sâmbătă -> 20 bilete x 0.55€ -> WPO €33 GTD R/A Pasul 2 sâmbătă -> 1 bilet GTD x 33 €-> WPO 800€ GTD Pachet Satelit

Modalitatea 2: WPO Freeroll 16.5€ Pasul 1 sâmbătă -> 5 bilete x 3.30 €-> WPO 33 € GTD 1R/1A Pasul 2 sâmbătă -> 1 bilet GTD x 33 €-> WPO €800 GTD Pachet Satelit 
Modalitatea 3: WPO 33€ GTD ultima șansă sâmbătă -> 1 bilet GTD x 33 €-> WPO 800 € GTD Pachet

Sofia Vlassi, purtător de cuvânt al winmasters, a declarat: “Suntem deosebit de încântați de faptul că vom organiza WPO în București, deoarece reprezintă principala piață țintă a companiei noastre în Europa de Est. Pokerul reprezintă unul dintre cele mai importante produse din portofoliul nostru. Invităm toți fanii pokerului să participe la turneul nostru și promitem să le oferim clienților noștri o experiență de neuitat, cu premii totale garantate în valoare de 500,000 €”!

winmasters este o platformă internațională pentru jocuri de noroc, ce oferă paruri sportive, cazinou, poker, cât și alte jocuri, într-un mediu primitor și captivant. winmasters reprezintă un brand creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților. winmasters oferă o platformă accesibilă, orientată către client, unde utilizatorii își pot personaliza interfața pentru a asigura accesul instant la informațiile cele mai importante pentru aceștia. Compania a fost dezvoltată de o echipă cu cunoștințe aprofundate și experiență vastă în industria jocurilor de noroc, cu scopul de a asigura cea mai bună experiență de online gaming utilizatorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ