Winmasters Poker Open. Cum se poate ajunge de la 100 Ron la 100.000 euro cu puţin noroc şi multă distracţie

| 02 dec, 15:41

Distractie maxima cu investitie minima. Pentru ca inscrierea la cel mai mare turneu de poker organizat vreodata in Romania poate parea scumpa pentru unii, organizatorii ofera sansa participarii la turneu contra unei sume infime, care asigura sansa unei calificari in turneul final.

Cel mai mare turneu de poker organizat vreodata in Romania va incepe pe 16 decembrie si va oferi premii de 400.000 de euro. Turneul face parte dintr-un mare festival international de poker cu participare masiva din strainatate: peste 15 tari vor avea reprezentanti in cursa pentru cei 500.000 de euro pusi la bataie si pentru marele premiu ce se va apropia de 100.000 euro.

Taxa de intrare in turneul principal este destul de piperata pentru jucatorul de rand sau pentru amatorul care vrea sa-si incerce norocul: 550 de euro. Insa foarte multi jucatori nu ajung sa plateasca o asemenea suma, deoarece exista permanent turnee ieftine de calificare catre turneul principal, fie online, pe winmasters.ro, fie in partide live.

Acestea din urma de desfasoara zilnic la clubul de poker Allin din Capitala (Bd. Magheru 8-10) si costa doar 120 de Ron, cu posibilitatea de reintrare in caz de eliminare, pentru inca cate 100 de Ron. Premiile constau in tichete de 550 de euro la marele turneu cu startul in 16 decembrie.

Tot ce va trebuie este un act de identitate, cel putin 120 de Ron si ceva noroc. Restul distractiei este garantat.

Citeşte şi: Participare internaţioală la Turneul winmasters Poker Open

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 23:26
sorin
Castiga bani pe internet!
Castiga bani pe internet! Cel mai avansat curs care te invata online si GRATUIT cum sa castigi bani! Castiga bani pe internet si bucura-te de o viata prospera! Cursul dureaza cateva zile si este foarte clar si simplu de inteles. Castiga bani pe internet! Cand vrei cu seriozitate cursul, cere informatii la adresa de email: [email protected]
02 dec, 20:51
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
Proiect nou, de talie mondiala!Nu este necesara experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza, detalii, dupa ce trimiteti un e-mail: [email protected]
02 dec, 15:49
munca
Afaceri acasa!
Cum poti face bani pe net! Usor, pas cu pas, comod, acasa la tine: asa poti invata cum poti face bani pe net! Acest curs GRATUIT te invata rapid, in numai cateva zile, cum poti face bani pe net! Oricand vrei si tu cu seriozitate acest fenomenal curs online, solicita mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ